Askartelulehti antaa inspiraatiota ja ohjeita

post thumb
Harrastukset
by Katja/ on 23 Aug 2021

Askartelulehti antaa inspiraatiota ja ohjeita

Askartelulehti on jokaisen intohimoisen askartelijan toive. Käsityölehdistä löytyy usein ainutlaatuisia ohjeita, joita ei netistä löydä. Ne tarjoavat paljon muutakin hyödyllistä askartelutietoa, jonka avulla voi oppia esimerkiksi uusia tekniikoita tai saada tietoa uusista askarteluvälineistä. Suomessa on saatavilla useita askartelulehtiä, joista löytyy monille askartelijoille juuri itselle sopiva lehti. Kannattaa kuitenkin tutustua hieman eri lehtien tyyleihin ja tarjontaan ennen tilaamista, sillä lehtitilaus voi olla melko kallis kertaostos.

Valitse sopiva askartelulehti

Suomessa toimiviin askarteluohjeita jakaviin lehtiin kuuluu esimerkiksi askartelulehti Taika. Se tunnettiin pitkään omana lehtenään, mutta se on nykyään yhdistynyt Ihana-lehden kanssa. Ihana tarjoaa monipuolisesti käytännöllisiä askarteluohjeita. Jokainen lehti tarjoaa esimerkiksi ohjeita erilaisista materiaaleista ja ohjeita eri tyylisiin askarteluprojekteihin. Tarjolla voi olla esimerkiksi koruohjeita, sammaltöitä, langan värjäystä, vesiväritöitä ja kirjontaa sekä paljon muuta.

Ihana on tyylikäs ja selkeä lehti, jonka ohjeita on siksi helppo lukea. Lehti tarjoaa myös jokaisessa lehdessään ajankohtaisia esimerkiksi meneillään olevaan vuodenaikaan sopivia ohjeita. Moni askartelija haluaakin panostaa mieluiten vuodenaikaan sopiviin askarteluihin ja esimerkiksi materiaaleihin, joita voi jopa poimia luonnosta kyseisenä vuodenaikana. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kaunis tuohikukka, jonka voi asettaa vaikkapa puutarhaansa?

Askartelulehti Taika on loistava lahjaidea

Askartelulehti Taika, eli nykyisin Ihana, on loistava lahjaidea kaikille askartelusta pitäville. Se tarjoaa koko perheelle sopivia askarteluohjeita, joiden parissa saa helposti ajan kulumaan ja kaupan päälle kauniita käsitöitä. Lehden voi tilata helposti suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Mikäli lehden tilaa esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi, se kannattaa tilata jo hyvissä ajoin ennen syntymäpäivää. Lehti nimittäin ilmestyy vain joka toinen kuukausi.

Askartelulehti antaa esimakua lehdestä jo nettisivustonsakin kautta. Sieltä nimittäin löytyy useita askarteluohjeita. Itse lehti tarjoaa niitä kuitenkin kattavammin. Lehteä voi ostaa myös irtonumeroina, mikäli haluaa ensin tutustua yhteen lehteen ennen pitempää tilausjaksoa. Ihanan nettisivustolta voi tarkistaa lehden kaikki Suomen myyntipisteet.

Käsityölehti rentouttaa

Käsityölehti ei ole pelkästään hyödyllinen, vaan sen lukeminen on monien mielestä äärimmäisen rentouttavaa. Uudesta, postiluukusta kolahtaneesta lehdestä voi nauttia vaikkapa aamukahvia juodessaan. Lehti kannattaa myös säilyttää, sillä monet sen ohjeet ovat ajattomia, ja niihin voi uppoutua myös kuukausia myöhemminkin. Mikäli käsityölehti tuli luettua nopeasti, voi uusia askarteluideoita bongata sivustoltamme. Välillä askarteluinspiraation saamiseksi kannatta myös pitää tauko. Loistava tapa viettää taukoa on vaikka ulkoilu tai Galaksino live casino peleineen.

A-lehdet tarjoaa myös muita lehtiä, jotka sopivat askartelijalle. Esimerkiksi Kotivinkki tarjoaa myös usein tee-se-itse-ohjeita. Lehti ei kuitenkaan ole pelkästään askartelulehti vaan se tarjoaa monipuolisesti inspiraatiota esimerkiksi kotiin, sisustukseen, hyvinvointiin ja ruokaan liittyen. Sen parissa on helppo rentoutua, nauttien monipuolisesta sisällöstä askarteluvinkkien ohella.

Askartelulehti tarjoaa inspiraatiota

Askartelulehti ei ole vain käytännöllisiä ohjeita varten, vaan se tarjoaa myös inspiraatiota. Monet saattavatkin toteuttaa lehden monipuolisia ohjeita itselleen sopivalla tavalla, eivätkä aivan ohjeiden mukaan. Taika tarjoaa vinkkejä siihen mistä saat inspiraatiota askarteluun. Moni askartelija tietää varmasti sen tunteen, kun haluaisi askarrella, mutta ideoita ei ole. Tällöin kannattaa tutustua askartelulehteen tai sivustoomme!

Mikäli askartelulehden tilaaminen epäilyttää, voi ostaa ensin lehden irtonumeron tai tutustua lehden sivustolla uusimpaan lehteen. Esimerkiksi Ihana-lehden sivustolla on esillä lehden kansi ja sisällysluettelo, jonka avulla saa erittäin hyvän kuvan lehden sisällöstä.

Askartelulehti on loistava inspiraation ja ohjeiden antaja, mutta se ei ole ainoa keino löytää askarteluohjeita tai -inspiraatiota. Kannattaa muistaa, että askarteluun voi löytää inspiraatiota lähes mistä tahansa, kuten esimerkiksi netistä, sosiaalisesta mediasta, luonnosta, näyteikkunoista tai jopa TV-ohjelmista. Materiaalien kanssa voi myös olla hyvin luova. Askartelu tarjoaa siis lähes rajattomat mahdollisuudet askartelijoille!