Askartelulehti voi inspiroida kokeilemaan uutta

post thumb
Harrastukset
by Katja/ on 08 Aug 2021

Askartelulehti voi inspiroida kokeilemaan uutta

Jos käsillä tekeminen on se oma juttu ja kaipaa uusia ideoita, kannattaa kaupasta napata mukaan askartelulehti ja alkaa toteuttamaan sieltä löytyviä vinkkejä. Askartelu ei siis ole todellakaan vain jotain, mitä lapset touhuavat kouluissa ja kerhoissa. Se on myös aikuisille sopivaa kivaa ja mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, mitä voi käsillään näpertää. Esimerkiksi kausikoristeita tehdään melko paljon ja jo vaikka suodatinpusseilla ja halvoilla LED -valoilla päästään pitkälle.

Askartelulehti voi antaa myös ideoita lahjoihin

Jos haluaa antaa ystävilleen tai läheisilleen itse tehtyjä lahjoja, voi lehdestä saada hyviä vinkkejä mitä tekisi. Esimerkiksi kauniit kranssit, tuikkukupit ja monet muut kauniit esineet syntyvät kotoa löytyvillä tarvikkeilla ja ehkä vain pienellä panostuksella vaikka akryylimaaleihin. Kransseihin saa kerättyä tarvikkeita ulkoa aivan ilmaiseksi ja tuolloin onkin taivas rajana toteutuksen kanssa.

Lehti antaa kivoja ohjeitakin, joiden ansiosta ei välttämättä tarvitse liikaa mietiskellä yksityiskohtia itse. Silloin myös ohje pysyy tallessa ja sitä voi hyödyntää toistekin. Lehdet ovat melko hyvin säilyttäneet suosionsa ja uusia käsityöhön ja askarteluun keskittyneitä numeroita julkaistaan säännöllisesti, varsinkin joulun ja pääsiäisen aikaan. Me Taika -sivustolla suosittelemmekin lämpimästi ottamaan haasteen vastaan ja askartelemaan omin käsin jotain kaunista vaikka aivan omaksi iloksi.

Askartelulehti suoraan omaan postiluukkuun

Innokkaimmat voivat tilata lehden vaikka suoraan kotiin, jolloin sitä ei tarvitse etsiä erikseen kauppojen lehtihyllyiltä. Tällä keinolla lehden saa myös hieman edullisemmin, sillä irtonumero on pääosin aina kalliimpi ostos. Mutta jos haluaa toteuttaa vain jonkun tietyn idean, on silloin fiksumpaa ostaa vain se kyseinen numero.