Käsitöiden myynti netissä voi kannattaa

post thumb
Harrastukset
by Katja/ on 18 Jun 2022

Käsitöiden myynti netissä voi kannattaa

Käsityöt ovat monelle intohimo jopa siinä määrin, että käsitöitä tulee tehtyä enemmän kuin omiin tarpeisiin. Kodista saattaa jopa alkaa tila loppua suuren käsityömäärän vuoksi. Tällöin käsitöiden myynti netissä voi olla loistava idea. Näin saat lisää tilaa kotiin, saat jaettua kauniita töitäsi ja kaiken lisäksi saat vieläpä ylimääräistä rahaa. Käsitöiden myymiseen netin kautta on monia vaihtoehtoja ja muutama tärkeä asia kannattaakin selvittää ennen myymistä.

Käsitöiden myynti netissä vaatii hieman suunnittelua

Käsitöiden myyjän kannattaa ensinnäkin selvittää missä tuotteita kannattaa myydä. Olisivatko sopivin vaihtoehto oma sivusto, jokin tietty sosiaalisen median tili tai jokin valmis nettikauppa. On hyvä ottaa huomioon myös verotus, sillä kyseessä on veronalainen tulo. Helpoin tapa tähän on etenkin sivutoimisesti käsitöitä myyville kevytyrittäjänä toimiminen. Monet palvelut tarjoavat kevytyrittäjille valmiita palveluita, joissa kaikki hoidetaan myyjien puolesta pientä korvausta vastaan.

Netissä myymisellä on myös se hyvä puoli, että kaikki ovat nykypäivänä jollakin tavalla kosketuksissa nettiin. Ihmiset tekevät suuren osan ostoksista netissä, pitävät yhteyttä netin kautta ja etsivät viihdykettä, kuten nettipelejä ja parhaat-kasinot.eu -sivusto.

Mikäli käsitöistä on kyseessä askartelu, voi tuotteiden postitus olla joskus ongelma. Tietynlaiset tuotteet saattavat helposti hajota postituksen aikana. Tällöin esimerkiksi tapahtumissa ja toreilla myyminen voisikin olla parempi vaihtoehto. Voit kuitenkin tarjota netin kautta tietoa tuotteistasi jo ennen tapahtumaa, jotta tuotteista kiinnostuneet tietävät millaisia tuotteita on tarjolla.

Sosiaalinen media on loistava paikka käsitöiden myyntiin

Suurin osa ihmisistä on jo muutenkin sosiaalisessa mediassa, joten tavoitat monet ihmiset sen kautta. Lisäksi sinun ei tarvitse suunnata resursseja markkinointiin houkutellaksesi ihmisiä sivustollesi kun voit mennä sen sijaan sosiaaliseen mediaan, missä he jo ovat. Sosiaalisen median profiilin perustaminen on myös huomattavasti helpompaa kun oman nettisivuston avaaminen ja ihmisten houkutteleminen sivustolle markkinoiden.